Despre Rent Sound

Cine Suntem?

Suntem RentSound si ne bucuram de vizita ta,RentSound ofera o varietate de servicii, principala noastra activitate fiind inchirierea echipamentelor profesionale din sfera audio-scenotehnica si nu numai. Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

De-a lungul timpului, am reusit sa ne facem remarcati in domeniul nostru de activitate prin profesionalism si calitatea inalta a serviciilor oferite.

Ce facem?
Rentsound ofera servicii complete pentru evenimente: sonorizari eveniemnte,Dj-evenimente,conferinte,inchirieri echipamente profesionale din sfera audio-scenotehnica si nu numai.

Misiunea noastra

Avem misiunea de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai bune solutii tehnice,folosinm doar echipamente profesionale de la cei mai cunoscuti producatori,astfel incat sa satisfacem si cele mai inalte standarde,transformand evenimentul tau intr-unul de real succes.

De ce RentSound?
Sunetem o echipa de tineri ambitiosi si perfectionisti,formata din profesionisti,iubim provocarile si consideram ca oricat de pretentioase ar fi cererile clientilor nostri, suntem capabili sa le indeplinim.Dotarea tehnica profesionala,precum si intreaga experienta a personalului nostru,sunt garantia faptului ca evenimentul tau va fi unul memorabil.

Cateva motive sa lucrezi cu noi….

-Iti oferim consiliere gratuita,in vederea alegerii celor mai potrivite solutii pentru evenimentul tau.
Asiguram logistica necesara,avand echipamente de ultima generatie.
Vorbim pe limba ta,fara sa fii nevoit sa ai cunostinte tehnice.Toate detaliile care tin de echipamente,se vor discuta fara limbaj tehnic,astfel incat vei intelege exact ceea ce facem pentru tine.
-Folosim doar echipamente profesionale de la cei mai cunoscuti producatori in domeniu,precum: JBL,Yamaha,AKG,Shure,K&M,Sennnheiser,Soundstill,Dynacord,s.a.m.d
-Nu percepem nicio garantie pentru inchirierea echipamenteleor.
-Iti oferim suportul tehnic necesar pe toata desfasurarea evenimentului.

Ce ne motiveaza?
Bucuria noastra vine din emotia pe care reusim sa i-o oferim fiecarui participant,avand astfel garantia unui eveniment reusit.Asta ne motiveza sa devenim cei mai buni.

sonorizare evenimente prezentare

Echipamente performante

Folosim doar echipamente profesionale de la cei mai cunoscuti producatori in domeniu, reusind cu succes satisfacerea tuturor cerintelor pe partea de evenimente indoor: sonorizari eveniemnte,Dj-evenimente,conferinte,prezentari,inchirieri echipamente profesionale din sfera audio-scenotehnica si nu numai..

Garantam cea mai buna alegere

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor, tratam cu profesionalism toate cererile,
indiferent ca ne contactezi pentru o mica petrecere, sau pentru un eveniment cu multi invitati.

Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

De ce sa lucrezi cu noi?

 4 motive pentru care trebuie sa lucrezi cu noi

Hai sa discutam despre cum te putem ajuta cu evenimentul tau