Inchiriere boxe profesionale

Esti in cautare de inchiriere boxe profesionale pentru un eveniment? Fie ca este vorba de o nunta, un botez sau un alt eveniment important, Rent Sound iti sta la dispozitie!

Am pregatit mai multe pachete de inchiriere boxe profesionale pentru toate bugetele si toate tipurile de evenimente.

Putere de la 1000w, 1500w si chiar peste 3000w. Fiecare pachet are inclus garantat 2 x boxe active, Mixer, Stative, Conectica si alte beneficii.

Atunci cand vine vorba de inchiriere boxe profesionale nu trebuie neglijat acest subiect, el face diferenta intre un eveniment de succes si unul nereusit.

Inchiriere boxe profesionale

Garantam calitatea produselor noastre si a sunetului, astfel fiecare eveniment are rezultatul asteptat si fiecare client v-a fi multumit.

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor, tratam cu profesionalism toate cererile, indiferent ca ne contactezi pentru o petrecere mica, sau pentru un eveniment de amploare, cu multi invitati.

Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Pe langa pachete audio va putem ajuta si cu pachete de lumini, astfel am facut pachete complete de sunet si lumini la preturi accesibile, vizitati aceasta pagina pentru detalii si preturi: Pachete complete de suneti si lumini

Inchiriere boxe profesionale