INCHIRIERE SISTEME AUDIO SI LUMINI BRASOV

RentSound ofera serviciul de inchiriere sisteme audio si lumini Brasov la cele mai bune preturi!

Organizezi o petrecere ? o nunta ? un botez ? un majorat sau o conferinta ?

…si ai nevoie de un sistem de sunet sau lumini performant care sa satisfaca cele mai inalte standarde ,fara a fi nevoie sa suporti cheltuielile cu angajarea unui DJ.

NOI ITI OFERIM !

Echipa Rent Sound iti pune la dispozitie o gama variata de echipamente profesionale de sunet si lumini pentru a te bucura de o atmosfera speciala. Avem misiunea de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai bune solutii tehnice,folosinm doar echipamente profesionale astfel incat sa satisfacem si cele mai inalte standarde,transformand evenimentul tau intr-unul de real succes.

CE ITI OFERIM?

Bucuria noastra vine din emotia pe care reusim sa i-o oferim fiecarui participant,avand astfel garantia unui eveniment reusit.Asta ne motiveza sa devenim cei mai buni.

Inchiriere Echipamente Profesionale

Iti garantam echipamente profesionale de la ce cei mai cunoscuti producatori: JBL,RCF, Yamaha, Behringer, Stairville, AKG, oferindu-ti totodata garantia calitatii echipamentelor.

Asiguram transportul echipamentului la cel mai bun pret

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor, tratam cu profesionalism toate cererile, fie ca ne contactezi pentru o petrecere privata cu un numar mic de participanti, fie pentru un eveniment de amploare, cu multi invitati. Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Pachete Inchiriere Echipamente

Pachete si preturi party

Pachete si preturi inchiriere sunet

Pachete si preturi inchiriere lumini

Pachete si preturi dj-evenimente