INCHIRIERI BOXE NUNTA, BOTEZ, PETRECERE

Esti in cautare de inchirieri boxe nunta, botez, petrecere pentru un eveniment important din viata ta?
Noi suntem solutia! Fie ca este vorba de o nunta, un botez, majorat sau un alt eveniment important,
Rent Sound iti sta la dispozitie!

NOI ITI OFERIM SOLUTIA

Am pregatit mai multe pachete de inchirieri boxe nunta, botez, petrecere pentru toate bugetele si toate tipurile de evenimente.

Putere de la 1000w, 1600w si chiar peste 3000w. Fiecare pachet are inclus garantat 2 x boxe active, Mixer, Stative, Conectica si alte beneficii.

Nu lasa acest aspect pe un plan secundar, muzica si calitatea sunetului sunt doi factori foarte importanti ce fac diferenta dintre un eveniment reusit si unul mai putin placut.

Inchirieri boxe nunta, botez, petrecere

Garantam calitatea produselor noastre si a sunetului, astfel fiecare eveniment are rezultatul asteptat si fiecare client v-a fi multumit.

Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Iti garantam echipamente profesionale de la ce cei mai cunoscuti producatori: JBL,RCF, Yamaha, Behringer, Stairville, AKG, oferindu-ti totodata garantia calitatii echipamentelor si anume daca la proba de sunet sau lumini, esti nemultumit de calitatea lor, iti returnam integral avansul achitat.

Pe langa pachete audio va putem ajuta si cu pachete de lumini, astfel am facut pachete complete de sunet si lumini la preturi accesibile.

INCHIRIERI BOXE NUNTA, BOTEZ, PETRECERE PROFESIONALE

Cu Rent Sound ai garantia calitatii serviciilor atunci cand doresti inchirieri boxe nunta, botez, petrecere.
In plus nu trebuie sa iti faci nici-o grija in legatura cu transportul echipametului, deoarece ti-l oferim gratuit.

Poti vizita si pagina de facebook pentru a vedea ce pareri au avut cei care au lucrat cu noi.

ASIGURAM TRANSPORTUL LA CEL MAI BUN PRET

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor, tratam cu profesionalism toate cererile, fie ca ne contactezi pentru o petrecere privata cu un numar mic de participanti, fie pentru un eveniment de amploare, cu multi invitati. Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.