INCHIRIERE BOXE PROFESIONALE

Esti in cautare de inchiriere boxe profesionale pentru un eveniment? Fie ca este vorba de o nunta, un botez sau un alt eveniment important, Rent Sound iti sta la dispozitie!


NOI ITI OFERIM SOLUTIA

Am pregatit mai multe pachete de inchiriere boxe profesionale pentru toate bugetele si toate tipurile de evenimente.

Putere de la 1000w, 1500w si chiar peste 3000w. Fiecare pachet are inclus garantat 2 x boxe active, Mixer, Stative, Conectica si alte beneficii.

Atunci cand vine vorba de inchiriere boxe profesionale nu trebuie neglijat acest subiect, el face diferenta intre un eveniment de succes si unul nereusit.

Inchiriere boxe profesionale

Garantam calitatea produselor noastre si a sunetului, astfel fiecare eveniment are rezultatul asteptat si fiecare client v-a fi multumit.

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor, tratam cu profesionalism toate cererile, indiferent ca ne contactezi pentru o petrecere mica, sau pentru un eveniment de amploare, cu multi invitati.

Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Pe langa pachete audio va putem ajuta si cu pachete de lumini, astfel am facut pachete complete de sunet si lumini la preturi accesibile.

INCHIRIERI BOXE PROFESIONALE

Cu Rent Sound ai garantia calitatii serviciilor atunci cand doresti inchirieri BOXE PROFESIONALE
In plus nu trebuie sa iti faci nici-o grija in legatura cu transportul echipametului, deoarece ti-l oferim gratuit.

Poti vizita si pagina de facebook pentru a vedea ce pareri au avut cei care au lucrat cu noi.

ASIGURAM TRANSPORTUL LA CEL MAI BUN PRET

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor, tratam cu profesionalism toate cererile, fie ca ne contactezi pentru o petrecere privata cu un numar mic de participanti, fie pentru un eveniment de amploare, cu multi invitati. Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.