INCHIRIERi Boxe Audio

Ai nevoie de inchirieri boxe audio pentru un eveniment? Fie ca este vorba de o nunta, un botez sau un alt eveniment important, Rent Sound iti sta la dispozitie!

…si ai nevoie de un sistem de sunet sau lumini performant care sa satisfaca cele mai inalte standarde ,fara a fi nevoie sa suporti cheltuielile cu angajarea unui DJ.

NOI ITI OFERIM SOLUTIA

Am pregatit mai multe pachete de inchirieri boxe audio pentru toate bugetele si toate tipurile de evenimente.

Putere de la 1000w, 1600w si chiar peste 3000w. Fiecare pachet are inclus garantat 2 x boxe active, Mixer, Stative, Conectica si alte beneficii.

Inchirieri boxe audio

Garantam calitatea produselor noastre si a sunetului, astfel fiecare eveniment are rezultatul asteptat si fiecare client v-a fi multumit.

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor, tratam cu profesionalism toate cererile, indiferent ca ne contactezi pentru o petrecere mica, sau pentru un eveniment de amploare, cu multi invitati.

Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Pe langa pachete audio va putem ajuta si cu pachete de lumini, astfel am facut pachete complete de sunet si lumini la preturi accesibile.

INCHIRIERE BOXE PROFESIONALE

Iti garantam echipamente profesionale de la ce cei mai cunoscuti producatori: JBL,RCF, Yamaha, Behringer, Stairville, AKG, oferindu-ti totodata garantia calitatii echipamentelor.

ASIGURAM TRANSPORTUL LA CEL MAI BUN PRET

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor, tratam cu profesionalism toate cererile, fie ca ne contactezi pentru o petrecere privata cu un numar mic de participanti, fie pentru un eveniment de amploare, cu multi invitati. Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.