Inchiriere echipamente

Organizezi o petrecere ? o nunta ? un botez ? un majorat sau o conferinta ?  si ai nevoie de un sistem de sunet sau lumini performant care sa satisfaca cele mai inalte standarde ,fara a fi nevoie sa suporti cheltuielile cu angajarea unui DJ.

 

Noi iti oferim Solutia !

Echipa Rent Sound iti pune la dispozitie o gama variata de echipamente profesionale de sunet si lumini pentru a te bucura de o atmosfera speciala.

Avem misiunea de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai bune solutii tehnice,folosinm doar echipamente profesionale astfel incat sa satisfacem si cele mai inalte standarde,transformand evenimentul tau intr-unul de real succes.

 

Ce iti oferim?

Iti oferim consiliere gratuita in vederea alegerii celui mai potrivit pachet, iar daca nu avem unul iti vom construi unul asa incat se plieze perfect cerințelor.

Inchiriere echipamente profesionale

Iti garantam echipamente profesionale de la ce cei mai cunoscuti producatori: JBL,RCF, Yamaha, Behringer, Stairville, AKG, oferindu-ti totodata garantia calitatii echipamentelor.

In plus nu trebuie sa iti faci nici-o grija in legatura cu transportul echipametului,deoarece ti-l asiguram la cel mai bun pret.

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor, tratam cu profesionalism toate cererile, fie ca ne contactezi pentru o petrecere privata cu un numar mic de participanti, fie pentru un eveniment de amploare, cu multi invitati. Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Pachete inchiriere echipamente