Inchiriere sisteme audio si lumini Bucuresti

RentSound ofera serviciul de inchiriere sisteme audio si lumini Bucuresti la cele mai bune preturi!

Organizezi o petrecere ? o nunta in Bucuresti ? un botez ? un majorat sau o conferinta ?  si ai nevoie de un sistem de sunet sau lumini performant care sa satisfaca cele mai inalte standarde, fara a fi nevoie sa suporti cheltuielile cu angajarea unui DJ.

Echipamente profesionale de sunet Bucuresti

Echipa Rent Sound iti pune la dispozitie o gama variata de echipamente profesionale de sunet si lumini pentru a te bucura de o atmosfera speciala in Bucuresti.

Avem misiunea de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai bune solutii tehnice,folosim doar echipamente profesionale astfel incat sa satisfacem si cele mai inalte standarde,transformand evenimentul tau intr-unul de real succes.

Ce iti oferim?

Iti oferim consiliere gratuita,in vederea alegerii celor mai potrivite solutii pentru evenimentul tau.

Rezervarea trebuie facuta cu cel putin 2 zile inainte de eveniment

Inchiriere sisteme audio si lumini Bucuresti

Folosim doar echipamente profesionale de la cei mai cunoscuti producatori in domeniu,precum: JBL,Yamaha,AKG,Shure,K&M,Sennnheiser,Soundstill,Dynacord,s.a.m.d
oferindu-ti totodata garantia calitatii echipamentelor.

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor, tratam cu profesionalism toate cererile, fie ca ne contactezi pentru o petrecere privata cu un numar mic de participanti, fie pentru un eveniment de amploare, cu multi invitati. Suntem aici atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Pachete inchiriere echipamente Bucuresti

De ce sa lucrezi cu noi?

 5 motive pentru care trebuie sa lucrezi cu noi

Oferim servicii de inchirieri sisteme audio si lumini in Bucuresti si Brasov.

Garantia calitatii produselor

Credem in calitatea produselor noastre, de aceea iti oferim echipamente de la cei mai renumiti producatori:JBL,Yamaha,AKG,Shure,K&M,Sennnheiser,Soundstill,Dynacord,s.a.m.d