Termeni și Condiții

TERMENI SI CONDITII

1.Echipamentele noastre pot fi inchiriate de orice persoana de peste 18 ani,persoana fizica sau juridica, avand obligatia de a ne prezenta urmatoarele documente: copie dupa buletin/copie dupa certificatul de inregistrare,in cazul firmelor.

2.Pentru incheierea contractului de sonorizre/Dj/conferinta,beneficiarul va semna un contract de prestari servicii in dublu exemplar.

3.Pentru incheierea contractului de inchiriere a echipamentelor, beneficiarul va semna un contract de inchiriere in dublu exemplar, cat si un proces verbal de predare-primire.

4.Pentru rezervarea in avans a echipamentelor  (cu mai mult de 15 de zile de la solicitare),solicitam achitarea unui avans de rezervare.

5.In cazul in care echipamentele inchiriate sunt stricate, costul reparatiei echipamentelor, dar si perioada in care acestea sunt in service, vor fi suportate integral de catre chirias.

6.Ne rezervam dreptul de a refuza sa închiriem echipamente oricarei persoane fizice ori juridice, fara a fi obligati sa precizam motivul.

REZERVARE EVENIMENT: DJ/SONORIZARE/CONFERINTA

Pentru rezervarea unui eveniment,este necesar sa ne trimiti un e-mail cu datele de contact complete, copie dupa CI/copie dupa CUI, perioada,pe office@rentsound.ro

 

REZERVARE INCHIRIERE ECHIPAMENTE

Pentru rezervarea echipamentelor, este necesar sa ne trimiti un e-mail cu datele de contact complete, copie dupa CI/copie dupa CUI, perioada de inchiriere si echipamentele solicitate, pe office@rentsound.ro

PLATA

Plata pentru chiria echipamentelor sau Dj/sonorizare/conferinta se face in modul urmator:

  • poţi plăti integral valoarea totală a contractului(cash sau transfer bancar).

sau

  • avans de rezervare in cuantum de  35% din valoarea totală a contractului(cash sau transfer bancar).
  • diferenţa de 65% o vei plăti la preluarea echipamentului inchiriat/finalizarea contractului de sonorizare/dj/conferinta (cash sau transfer bancar).

GARANTIE

Nu percepem taxe suplimentare sau garantie pentru inchiriere.