Servicii moderne

Despre noi

Noi credem în puterea muzicii de a trezi emoții.

Servicii moderne

Despre noi

Noi credem în puterea muzicii de a trezi emoții.

AFLĂ MAI MULTE

+50000

minute de piese

+100

evenimente

+9000

invitați mulțumiți

3

ani de experiență

Din pasiune pentru muzică

Povestea noastră

Sunetul îți colorează evenimentul

Ideea noastră a început din pasiune pentru tot ce înseamnă acustică excepțională și muzică de calitate. Inițial, dezvoltam segmentele de sonorizări și închirieri echipamente profesionale, concentrându-ne apoi pe ceea ce avea să alcătuiască astăzi RentSound: efecte video, jocul de lumini și videoproiectoare de ultimă generație pentru prezentări impactante.

Suntem pregătiți să creăm atmosfera prin care să-ți captivezi publicul și să ai parte de momente sublime, indiferent de tema aleasă. Echipa noastră este formată doar din oameni pasionați, talentați și profesioniști în domeniu, pregătită să redea experiențe audio memorabile pentru invitații tăi.

Evenimente excepționale

Echipa RentSound este formată din cei mai talentați și profesioniști din domeniu, pregătiți mereu să îți vină în ajutor pentru a crea momente inedite ce se merită povestite.

Ne-am axat pe servicii premium și echipamente de ultimă generație pentru a ne asigura că reușim să-ți întrecem așteptările. Toată povestea noastră a început de la necesitatea clienților de a avea parte de echipamentele potrivite în momentele importante.

Închirierea lor este o metodă flexibilă și prietenoasă pentru orice buget, permițându-ți să te concentrezi pe aspectele cheie ale evenimentului, în timp ce noi ne ocupăm de atmosferă și ne asigurăm că nu vor apărea probleme de natură tehnică.

Profesioniști și pasionați

Noi facem diferența

Sunt omul din spatele coordonării logistice, calității tehnice și satisfacției clienților. Îți garantez reușita fiecărui eveniment, având în spate o experiență remarcabilă și dragoste pentru muncă și mai ales muzică bună.

Manager

coca cosmin

Mă voi asigura că distracția nu se termină niciodată, iar noi amintiri se construiesc cu fiecare piesă aleasă. Mixajul impecabil și interacțiunea cu publicul sunt de nelipsit din cadrul evenimentului tău.

DJ și tehnician sunet și lumini

david sandu

Muzica de calitate este cea care antrenează atmosfera și încinge ringul de dans, motiv pentru care mă voi asigura de calitatea și claritatea sunetului, de echilibrul audio din cadrul petrecerii tale.

Inginer sunet

Alexandru Nistor

Garantăm satisfacția

Reușitele merită împărtășite

Sunet de calitate și oameni de încredere.
Recomand.

Andrei pușcaș

Super! Prompti, profesionisti, echipamente de calitate! Recomand cu 10 maini!

Victor Balaș

Echipament profesional, servicii de calitate.
Recomand!

Octavian nicoară

Parteneriate de încredere

Ritm și atmosferă

Calitate și profesionalism

Închiriază echipamente de top pentru evenimente remarcabile.

Ritm și atmosferă

Calitate și profesionalism

Închiriază echipamente de top pentru evenimente remarcabile.