Un strop de eleganță

închiriere mese cocktail

Alege mesele noastre negre sau albe pentru un stil relaxant și sofisticat.

Un strop de eleganță

închiriere mese cocktail

Alege mesele noastre negre sau albe pentru un stil relaxant și sofisticat.

AFLĂ MAI MULTE
Ideale pentru socializare

Prezentări estetice

Evenimente chic

Mesele de cocktail sunt cele mai îndrăgite pentru orice tip de eveniment, fiind create special pentru savurarea unei băuturi speciale alături de compania potrivită. Produsele noastre sunt o opțiune practică special concepute pentru evenimentele unde socializarea se află la cote maxime.

Rotunde și estetice, negre sau albe, mesele sunt create pentru a pune bazele decorului perfect, maximizând spațiul disponibil. Sunt concepute special pentru servirea băuturilor și gustărilor irezistibile, utilizate mai ales în cadrul evenimentelor corporate, private, precum și petreceri de neratat.

Mai mici față de mesele tradiționale, le permite invitaților să interacționeze deschis despre diverse subiecte, deoarece se pot deplasa liberi în jurul meselor. Alege să creezi o atmosferă relaxantă și bucură-te de cocktail-ul tău favorit.

Un design modern

Îmbină frumosul cu utilul

Creează o atmosferă dinamică, îmbrăcată în eleganță. Spiritul petrecerii se întreține cu ajutorul meselor de cocktail. Răsfață-ți invitații și redefinește bunul gust al momentelor speciale.

Stil și eleganță

Închiriază acum

Simplu și eficient

PAȘII colaborării

01.

Contactează-ne

Ne dorim să auzim cât mai multe detalii despre evenimentul tău pentru a ne asigura că alegem mesele de cocktail potrivite cu cel puțin 15 zile înainte de marele eveniment.

02.

Disponibilitate

După ce ne-ai povestit fiecare detaliu, noi vom verifica dacă mesele de cocktail sunt disponibile pentru ziua ta cea mare și ne asigurăm că toate elementele sunt în condiții optime.

03.

Contractul

Mesele de cocktail, precum și alte servicii pot fi închiriate doar cu un buletin sau certificatul de înregistrare pentru persoanele juridice, iar ulterior vom semna un contract de prestări servicii.

04.

Avansul

După ce toate detaliile au fost stabilite, data evenimentului confirmată și contractul semnat de ambele părți va fi necesară un avans de plată pentru serviciile ce vor însufleți atmosfera.

05.

Procesul verbal

În urma semnării contractului, pentru a ne asigura că toate aspectele sunt în ordine atât pentru noi, cât și pentru tine, vom întocmi un proces verbal de predare-primire a echipamentelor.

06.

Ziua cea mare

Vom stabili o zi în care vom veni să pregătim toate aspectele necesare și să amenajăm locația cu mesele de cocktail alese pentru a ne asigura că fiecare aspect este perfect.

Garantăm satisfacția

Reușitele merită împărtășite

Sunet de calitate și oameni de încredere.
Recomand.

Andrei pușcaș

Super! Prompti, profesionisti, echipamente de calitate! Recomand cu 10 maini!

Victor Balaș

Echipament profesional, servicii de calitate.
Recomand!

Octavian nicoară

Parteneriate de încredere

Atenție la detalii

Optimizează spațiul

Facilitează interacțiunea socială și creează o atmosferă vibrantă.

Atenție la detalii

Optimizează spațiul

Facilitează interacțiunea socială și creează o atmosferă vibrantă.