Specialistul distracției

DJ EVENIMENTE

O petrecere reușită are nevoie de un profesionist pe măsură.

Specialistul distracției

DJ EVENIMENTE

O petrecere reușită are nevoie de un profesionist pe măsură.

AFLĂ MAI MULTE
Umple ringul de dans

Sound Master

Menține ritmul

De câte ori nu ți s-a întâmplat să fugi pe ringul de dans la auzul melodiei tale preferate? Aceasta este magia pe care o manifestă un DJ profesionist. Este omul muzicii, la curent cu toate hit-urile momentului.

Atotștiutor în muzică și ritmuri de dans, cunoaște îndeaproape fiecare gen muzical. Reușește să schimbe starea de spirit în doar câteva secunde. O petrecere banală se poate transforma în cea mai epică experiență cu doar un PLAY.

DJ-ul este cel ce are grijă ca tu și invitații tăi să zâmbiți. Este omul plătit pentru a face oamenii fericiți, și nu oricum, ci prin muzică. Un DJ adevărat trăiește muzica, o intensifică și o transmite celor din fața lui.

Experiența

Arma secretă

DJ-ul este inima petrecerii, cel ce dă tonul distracției, iar muzica este cel mai important element care nu poate fi decât perfect pentru un eveniment de poveste.

Descoperă pachetele noastre

Amplifică ritmul

Simplu și eficient

PAȘII colaborării

01.

Contactează-ne

Ne dorim să auzim cât mai multe detalii despre evenimentul tău pentru a ne asigura că alegem muzica și playlistul potrivit cu cel puțin 15 zile înainte de marele eveniment.

02.

Disponibilitate

După ce ne-ai povestit fiecare detaliu și dorință, noi vom verifica dacă DJ-ul este disponibil pentru ziua ta cea mare și ne asigurăm că toate aspectele sunt în condiții optime.

03.

Contractul

Serviciile de DJ pot fi ale tale doar cu un buletin sau certificatul de înregistrare pentru persoanele juridice, iar ulterior vom semna un contract de prestări servicii.

04.

Avansul

După ce toate detaliile au fost stabilite, data evenimentului confirmată și contractul semnat de ambele părți va fi necesară un avans de plată pentru serviciile ce vor însufleți atmosfera.

05.

Ziua cea mare

Vom stabili o zi în care vom veni să pregătim toate aspectele necesare și să testăm echipamentul pentru a ne asigura că fiecare melodie va întreține atmosfera așa cum se cuvine.

Garantăm satisfacția

Reușitele merită împărtășite

Sunet de calitate și oameni de încredere.
Recomand.

Andrei pușcaș

Super! Prompti, profesionisti, echipamente de calitate! Recomand cu 10 maini!

Victor Balaș

Echipament profesional, servicii de calitate.
Recomand!

Octavian nicoară

Parteneriate de încredere

Creează un mix exploziv

Un cocktail
audio-vizual

Tehnologie performantă de ultimă generație pentru efecte uluitoare.

Creează un mix exploziv

Un cocktail audio-vizual

Tehnologie performantă de ultimă generație pentru efecte uluitoare.