Inovație audio-video

închiriere echipamente audio-video

Preia frâiele distracției cu efecte audio-video captivante.

Inovație audio-video

închiriere echipamente audio-video

Preia frâiele distracției cu efecte audio-video captivante.

AFLĂ MAI MULTE
La un alt nivel

Transformă-ți evenimentul

Inovație tehnologică

Să ai posibilitatea de a închiria echipamentele necesare pentru evenimentul tău de vis este o opțiune flexibilă și potrivită pentru bugetul tău. Indiferent că ai nevoie de prezentări, jocuri de lumini sau un sunet clar ce să se audă optim în toată sala, noi ne vom ocupa de toate aspectele.

Închirierea echipamentelor, precum videoproiectoare, sisteme audio, microfoane, mixere audio sau alte lucruri necesare vor reda calitatea ce însuflețește întreaga atmosferă și pune în lumina reflectoarelor clipele speciale, precum discursurile emoționale sau mulțumirile de început și de final.

Astfel, ai ocazia de a beneficia de tehnologie avansată fără să îți faci griji de depozitarea și întreținerea echipamentelor după finalul petrecerii. Asigură-ți succesul și bucură-te de echipamentele video-audio potrivite nevoilor tale.

Clipe speciale

Momente artistice

Echipamentele audio-video au rolul de a învălui evenimentul în magie, îmbogățind momentele artistice și scoțând în evidență cele mai importante clipe ce să trăiesc la intensitate maximă.

Pachete profesionale

Închiriază acum

Dinamic și impresionant

Întreține atmosfera

Simplu și eficient

PAȘII colaborării

01.

Contactează-ne

Ne dorim să auzim cât mai multe detalii despre evenimentul tău pentru a ne asigura că alegem cele mai potrivite echipamente audio-video cu cel puțin 15 zile înainte de marele eveniment.

02.

Disponibilitate

După ce ne-ai povestit fiecare detaliu și dorință, noi vom verifica dacă echipamentele audio-video sunt disponibile și ne asigurăm că toate elementele sunt în condiții optime.

03.

Contractul

Echipamentele audio-video pot fi închiriate doar cu un buletin sau certificatul de înregistrare pentru persoanele juridice, iar ulterior vom semna un contract de prestări servicii.

04.

Avansul

După ce toate detaliile au fost stabilite, data evenimentului confirmată și contractul semnat de ambele părți va fi necesară un avans de plată pentru serviciile ce vor însufleți atmosfera.

05.

Procesul verbal

În urma semnării contractului, pentru a ne asigura că toate aspectele sunt în ordine atât pentru noi, cât și pentru tine, vom întocmi un proces verbal de predare-primire a echipamentelor.

06.

Ziua cea mare

Vom stabili o zi în care vom veni să pregătim toate aspectele necesare și să testăm echipamentul pentru a ne asigura că fiecare aspect este perfect pentru un eveniment de poveste.

Garantăm satisfacția

Reușitele merită împărtășite

Sunet de calitate și oameni de încredere.
Recomand.

Andrei pușcaș

Super! Prompti, profesionisti, echipamente de calitate! Recomand cu 10 maini!

Victor Balaș

Echipament profesional, servicii de calitate.
Recomand!

Octavian nicoară

Parteneriate de încredere

Îndrăznește să petreci

Transformă-ți visul în realitate

Pune în valoare fiecare moment și creează atmosfera perfectă.

Îndrăznește să petreci

Transformă-ți visul în realitate

Pune în valoare fiecare moment și creează atmosfera perfectă.